Onko sinulla tietokoneen muistissa tuhansia kappaleita tai soitatko kenties karaokea ns. suoratoistona netistä? Tämä on todella nopeasti kasvava trendi varsinkin kotikäyttäjien keskuudessa. Tietokoneiden yleistyminen karaokekäytössä on otettu huomioon myös karaokelaitteiden suunnittelussa ja markkinoille onkin saatu muutama todella mielenkiintoinen tuote, eikä tietokonekäyttäjien kannata niitä sivuuttaa.

Puuttuva palanen?

Jos sinulla on olemassa jo jokin äänentoisto, esimerkiksi aktiivikaiuttimet, soundbar tai kotiteatterijärjestelmä, et tarvitse enää kuin yhden laitteen, MadBoy Remix-33 digitaalisen karaokemikserin.Tietokoneesi ja äänentoistolaitteistosi muuntuu täysiveriseksi karaokelaitteistoksi, kun Remix-33 kytketään niiden väliin. Tietokone liitetään mikseriin USB-kaapelilla, jonka kautta tietokoneen ääni siirtyy mikserille digitaalisesti häiriöttömänä ja parhaalla mahdollisella laadulla.

Mikserin monipuoliset ääniliitännät mahdollistavat sen kytkemisen melkein mihin tahansa äänentoistolaitteistoon. Esimerkiksi kytkeminen aktiivikaittimiin, soundbariin tai kotieteatteri/-viritinvahvistimeen voidaan tehdä sekä analogisesti RCA-kaapelilla tai digitaalisesti optisella toslink-kaapelilla.

Nauhoita, kuuntele ja opi

USB-liitäntä mahdollistaa myös mikserin käyttämisen äänityslaitteena. Tietokoneelta mikseriin tuotu musiikkiääni miksataan yhteen mikrofoniäänien kanssa ja miksattu ääni tuodaan takaisin tietokoneelle. Voit siis nauhoittaa lauluesityksesi tietokoneella millä tahansa nauhoitusohjelmalla.

Tähän julkaisuun liittyvät tuotteet: