TIETOSUOJASELOSTE JA TIETOA EVÄSTEISTÄ

Tietoturva on meille ensisijaisen tärkeää. Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi ja noudattamaan voimassa olevia henkilötietojen käsittelyä koskevia lakeja ja asetuksia. Alla kerrotaan siitä, miten käsittelemme sinuun Karaokekeskus.com asiakkaana liittyviä henkilötietoja.

1. Rekisterinpitäjä

    Oy Karaokekeskus Trading Finland Ltd
    Aittatie 6, 96100 Rovaniemi
    Y-tunnus: 1872300-4
    Verkkosivusto: www.karaokekeskus.com

2. Rekisteriasioista vastaavat henkilöt

    Marko Tervaniemi
    Tomi Kuusela
    Yhteydenotot: info(at)karaokekeskus.com

3. Rekisterin nimi

Karaokekeskus.com -verkkopalvelun tietokanta

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakasrekisteriin tallennettuja tietoja käytetään tai voidaan käyttää:

Asiakassuhteen ylläpitämiseen.
Asiakaspalvelutarkoituksissa, kuten mm. kyselyihisi ja tukipyyntöihin vastaamiseksi, sekä asiakassuhteeseen liittyvää tiedottamista varten.
Tilaamiesi tuotteiden ja palvelujen toimittamiseksi ja tähän liittyvien maksujen suorittamiseksi.
Rekisterinpitäjän yhtiöiden asiakas- ja tuotetiedottamiseen, markkinointiin, tutkimuksiin sekä kilpailujen järjestämiseen.
Markkinointiviestintää sähköpostitse asiakasrekisteriin kuuluvalle lähetetään vain, jos asiakas on rekisteröitymisen yhteydessä tai sen jälkeen ilmaissut halunsa vastaanottaa markkinointiviestintää.

5. Rekisterin tietosisältö

Asiakastietorekisteri sisältää asiakkaan tunnistetiedot (nimi, sukunimi, osoite), yhteystiedot (sähköpostiosoite, puhelin jne.) sekä rekisterinpitäjän ja asiakkaan väliseen kaupankäyntiin liittyvät tiedot (tilaukset jne.).
    
6. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki tiedonsiirrot asiakkaan, palvelimen ja palveluntarjoajan välillä tapahtuvat korkealuokkaisesti salatun SSL/TLS -yhteyden välityksellä. Järjestelmä varmuuskopioidaan päivittäin ja varmuuskopiot ovat kahdennettu toiseen järjestelmään.

Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu ATK-järjestelmiin, jotka ovat huolellisesti suojattu sekä verkon osalta että fyysisesti. Palvelimet sijaitsevat lukituissa ja ympärivuorokautisesti vartioiduissa konesaleissa.

Tietoihin pääsevät vain vaitiolovelvollisuuden alaiset nimetyt avainhenkilöt ja niiden tarkastelu vaatii käyttäjätunnuksella ja salasanalla kirjautumisen. Tietoja käsittelevien työasemien tallennusmediat ovat salattu fyysisellä tasolla.

7. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisteriin tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on antanut rekisteröityessään tai tehdessään tilausta.
Rekisteröityessäsi palveluun tai tehdessäsi tilausta pakolliset tiedot on merkitty erikseen ja muiden tietojen antaminen on vapaaehtoista.

Karaokekeskus.com ostotilauksiin liittyvät perustiedot välittyvät palveluun suomalaisen verkkokauppajärjestelmien palveluntarjoajan MyCashflow tietojärjestelmästä.

8. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa käyttäjän tietoa viranomaisille tuomioistuimen päätöksen perusteella.

9. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan Talousalueen ulkopuolelle

Asiakkaan verkkopalveluun syöttämää tietosisältöä ei missään tapauksessa siirretä tai säilytetä EU:n tai ETA:n ulkopuolella.

Henkilötietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Voidaksemme toteuttaa Karaokekeskus.com toimintaa ja palveluita koskevien tiedotteiden lähettämiseen, sähköpostiosoitteesi ja nimesi tallennetaan SendInBlue -sähköpostiviestintäpalveluun, jonka toimittaja on Sendinblue joint-stock company (FRA).

Jos henkilötietosi siirretään EU/ETA:n ulkopuolelle, tehdään se tietosuoja-asetuksen säännösten mukaisesti samantasoisen yksityisyyden suojan ylläpitämiseksi. Tällöin saatavilla on joko EU:n komission päätös siitä, että kyseessä olevassa maassa on riittävä tietosuojan taso, tai asianmukaiset suojatoimet on toteutettu muulla tavoin kuten oikeudellisesti sitovien vakiosopimuslausekkeiden tai yritystä koskevien sitovien sääntöjen perusteella.

10. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Asiakkaalla on tietosuoja-asetuksen mukaan oikeus pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin ja saada tietoja käsiteltävistä henkilötiedoista. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti osoitteeseen:

    Karaokekeskus.com
    Aittatie 6, 96100 Rovaniemi

11. Tietojen ajantaisuus ja muuttaminen

Asiakas on velvollinen pitämään yhteystietonsa ajantasalla. Yhteystietojen tarkastaminen ja muuttaminen tapahtuu Tili -sivulta. Asiakaspalvelumme voi myös pyynnöstäsi päivittää tietojasi.

12. Tietojen poistaminen

Poistamme käyttäjätunnuksen kaikkine palvelun sisältötietoineen asiakkaan pyynnöstä. Kaikkien asiakasrekisteritietojen poistaminen edellyttää kirjallisen pyynnön osoitteeseen info(at)karaokekeskus.com. Tiedot on poistettu kun asiakas saa asiasta vahvistuksen sähköpostiinsa.

12. Oikeus tehdä valitus

Asiakkaalla on oikeus tehdä valitus henkilötietojensa käsittelystä toimivaltaiselle viranomaiselle. Suomen valvontaviranomainen on:

    Tietosuojavaltuutettu
    Käyntiosoite: Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki
    Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki
    Vaihde: 029 56 66700
    Sähköposti: tietosuoja(at)om.fi

13. Evästeet ja muut seurantyökalut

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkoselaimen toiminnallisuuden avulla asetetaan laitteellesi vieraillessasi verkkosivuillamme.

Käytämme sivustolla kahden eri tyyppisiä evästeitä. Ensinnäkin Karaokekeskus.com asettaa omia evästeitä laitteellesi. Nämä evästeet ovat välttämättömiä sujuvan käyttökokemuksen toteuttamiseksi, sillä Karaokekeskus.com sivusto käyttää niitä kirjautuneen istunnon tunnistamiseksi vierailusi ajan.

Toisaalta Karaokekeskus.com sivustolla vieraillessasi laitteellesi asetetaan kolmannen osapuolen evästeitä, joita käytetään kerätäksemme vierailutilastotietoa verkkosivuiltamme.

Kolmansien osapuolten evästeet

Google Analytics -evästeet

Käytössämme on Google Analytics -palvelu, joka on Googlen verkkosivustojen kävijätilastojen koostamis- ja analyysipalvelu.

Google Analytics käyttää evästeitä mahdollistaakseen sivuston käyttöanalyysin. Evästeen antama tieto sivuston käytöstä (vain IP-osoite, joka on tehty tunnistamattomaksi) lähetetään ja tallennetaan Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin. Niissä tapauksissa, joissa Google siirtää henkilötietoja EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle, on tietojen siirtämisen oikeusperusteena EU:n ja Yhdysvaltojen välinen Privacy Shield –järjestely.

Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen sivuston käyttötilastoa. Voit lukea tarkemmin Google Analyticsin tietosuojapolitiikasta täältä.

Voit aina halutessasi estää evästeiden tallentumisen verkkoselaimesi asetuksilla tai laajennuksilla.

Onko sinulla kysyttävää tietosuojastamme?

Vastaamme kysymyksiisi sähköpostitse osoitteessa info(at)karaokekeskus.com