60's Karaoke Party (2 x DVD)
60's Karaoke Party (2 x DVD)

60's Karaoke Party (2 x DVD)

14,99 € 12,09 € (alv 24 % / 0 %)
29,99 € 24,19 €
Tilapäisesti loppunut

Onko tuote tai haluamasi malli päässyt loppumaan?

Jos tuote tai haluamasi malli on päässyt loppumaan, tilaa ilmoitus niin kerromme heti, kun tuote on taas saatavilla.

Lähettämiäsi tietoja käytetään saatavuus­ilmoituksen lähettämiseen. Käsittelemme tietojasi tieto­suoja­selosteemme mukaisesti.


1.  A Hard Day's Night- The Beatles
2. Baby Love- The Supremes
3. Bad Moon Rising- Creedence Clearwater Revival
4. Bad To Me- Billy J. Kramer & The Dakotas
5. Be My Baby- The Ronettes
6. Brown Eyed Girl- Van Morrison
7. Build Me Up Buttercup- The Foundations
8. California Dreamin'- The Mamas & The Papas
9. Can't Take My Eyes Off You- Andy Williams
10. Concrete And Clay- Unit Four Plus Two
11. Daydream Believer- The Monkees
12. Dedicated Follower Of Fashion- The Kinks
13. Delilah- Tom Jones
14. Do Wah Diddy Diddy- Manfred Mann
15. Ferry 'Cross The Mersey- Gerry & The Pacemakers
16. Georgy Girl- The Seekers
17. Glad All Over- Dave Clark Five
18. Good Vibrations- The Beach Boys
19. Halfway To Paradise- Billy Fury
20. Have I The Right- The Honeycombs
21. Help!- The Beatles
22. Hey! Baby- Bruce Channel
23. Hi Ho Silver Lining- Jeff Beck
24. Honky Tonk Women- The Rolling Stones
25. I Got You Babe- Sonny & Cher
26. I Like It- Gerry & The Pacemakers
27. I Only Want To Be With You- Dusty Springfield
28. I'm Into Something Good- Herman's Hermits
29. It's Not Unusual- Tom Jones
30. Jailhouse Rock- Elvis Presley
31. Jimmy Mack- Martha & The Vandellas
32. Jumping Jack Flash- The Rolling Stones
33. Keep On Running- Spencer Davis Group
34. Mighty Quinn- Manfred Mann
35. Mr Tambourine Man- The Byrds
36. Mrs Robinson- Simon & Garfunkel
37. My Guy- Mary Wells
38. Needles And Pins- The Searchers
39. Oh Pretty Woman- Roy Orbison
40. Puppet On A String- Sandie Shaw
41. Return To Sender- Elvis Presley
42. Runaround Sue- Dion
43. Runaway- Del Shannon
44. She Loves You- The Beatles
45. Sheila- Tommy Roe
46. Shout- Lulu
47. Son Of A Preacher Man- Dusty Springfield
48. Sugar And Spice- The Searchers
49. Sugar Sugar- The Archies
50. Summer Holiday- Cliff Richard
51. Suspicious Minds- Elvis Presley
52. The Night Has A Thousand Eyes- Bobby Vee
53. Walk Right Back- The Everly Brothers
54. Walkin' Back To Happiness- Helen Shapiro
55. Where Did Our Love Go- The Supremes
56. Wild Thing- The Troggs
57. You Really Got Me- The Kinks
58. Young Girl- The Union Gap Feat. Gary Puckett
59. You're My World- Cilla Black
60. You've Got Your Troubles- The Fortunes


EAN-KOODI: 842705056179

Tuotteen arvostelut